Pogrebne usluge

Prevoz pokojnika u Bosni i Hercegovini

Pročitajte više ->

Vršimo prevoz pokojnika, te sve pogrebne usluge unutar Bosne i Hercegovine. Lokalni prevoz vršimo u specijalizovanim i klimatizovanim vozilima opremljenim za sve visinske i meteorološke uslove. Naši pogrebni radnici obučeni su da svoj posao obavljaju profesionalno, brzo i tačno. Prije usluge prevoza potrebno je da nas kontaktirate i dostavite sve preko potrebne informacije i dokumente kako bi u što kraćem roku počeli sa procedurom. Svu potrebnu dokumentaciju i logistiku preuzimamo na sebe, i trudimo se da porodici olakšamo najteže trenutke. Za 30 godina, koliko postoji naše preduzeće, nismo imali nijednu pritužbu na usluge, opremu i osoblje koje prolazi posebne procedure i testove prilikom zapošljavanja.

Prevoz pokojnika u Regionu (Srbija, Hrvatska, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Slovenija)

Pročitajte više ->

Naše preduzeće sa svojom filijalom u Sloveniji, posjeduje međunarodne dozvole za prevoz pokojnika, te smo licencirani i ovlašteni da prevoz vršimo na teritoriju Evropske Unije ali i zemalja koje su van Evropske Unije. Zbog preduzeća koje uspješno posluje preko 30 godina i uz veliko povjerenje naših klijenata koji su u prošlosti bili zadovoljni našim uslugama veoma često vršimo usluge međunarodnog prevoza pokojnika za zemlje Balkana van našeg sjedišta, te smo ponosni na činjenicu da smo u velikoj većini slučajeva prvi izbor u odnosu na lokalne pogrebne firme, jer klijenti u nama prepoznaju sigurnost i pouzdanost.

Prevoz pokojnika u Inostranstvu (Međunarodne pogrebne usluge)

Pročitajte više ->

S obzirom da posjedujemo filijale u Sloveniji (Ljubljana) i Minhenu (Njemačka), 70% našeg prevoza pokojnika obavljamo na teritoriji Evropske unije. Vršimo usluge pogrebnog prevoza u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Sloveniji, Luksemburgu, Holandiji, Francuskoj, a pogotovo smo ponosni na činjenicu da vršimo pogrebni prevoz iz Italije koja je u pogrebnim krugovima najkomplikovanija što se tiče papirologije i administrativnih prepreka, te mnogi pogrebnici izbjegavaju da nude ovu vrstu usluge na teritoriji Italije. S obzirom da smo razvili administrativnu mrežu, te imamo naše saradnike u glavnim gradovima, ambasadama i konzulatima svih država Evropske unije garantujemo da ćemo u roku od 48 sati nakon gotove dokumentacije pokojnika prevesti na željenu destinaciju unutar Evrope.

Organizacije sahrana

Pročitajte više ->

90% klijenata za koje smo vršili usluge prevoza pokojnika su se odlučili da nam povjere i prepuste organizaciju cjelokupne sahrane. Shvatamo da u najtežim trenucima porodica želi da u miru i sa svojim najbližim prijateljima tuguje za pokojnikom, te zbog toga preuzimamo kompletnu organizaciju sahrane na sebe. Organizacija uključuje nabavku pogrebne opreme, tačnije sanduka i cvijeća, ukope, zakazivanje sahrane, kompletnu dokumentaciju, te ukoliko porodica izrazi želju i zakup sale kako bi se uz prigodne običaje porodica i prijatelji ugostili sa memorijalnim ručkom.

Usluge kremiranja i prevoz urni

Pročitajte više ->

Ukoliko ste modernih razmišljanja, ili je želja pokojnika nakon smrti kremiranje, u mogućnosti smo da vam ponudimo i ovu uslugu. S obzirom da se kremacija ne radi u Bosni i Hercegovini, putem naše filijale u Sloveniji ili Njemačkoj možemo organizovati uslugu kremiranja i prevoz urni na željenu destinaciju.

Organizacija pogrebnih memorijalnih ručkova
KETERING / DAĆA / KARMINE

Pročitajte više ->

Tokom 30 godina duge istorije našeg pogrebnog preduzeća ostvarili smo kontakte i poznanstva sa ugostiteljima koji nude usluge takozvanog „keteringa“ ili pogrebnog ručka po prihvatljivim cijenama, ili malo skupljeg ručka ukoliko to porodica želi. Za pakete ove usluge potrebno je da nas kontaktirate, dostavite informacije o broju osoba i lokaciji gdje želite da održite memorijalni ručak nakon čega ćemo vam dostaviti naše prijedloge restorana i paketa.

Izrada suza, vijenaca i cvjetnih aranžmana

Pročitajte više ->

Naša cvjećara koja se nalazi u srcu Kotor Varoša se bavi izradom svih cvjetnih aranžmana za sahrane. Prodajemo suze i vijence za sahrane sa kratkim tekstom kao poslednji pomen za pokojnika. Pored pogrebnog programa, nudimo i sve vrste buketa za fizička i pravna lica te vršimo dostavu na teritoriji cijele Banjalučke regije. Nije nam strano da zadovoljni klijenti iz Banja Luke, Čelinca, Doboja, Prnjavora i Prijedora putem socijalnih mreža i mobilnih aplikacija poručuju cvjetne aranžmane za svoje najmilije. Za naše klijente iz inostranstva nudimo mogućnost dostave cvijeća na adresu i plaćanja putem sistema online naplate Western Union-a, Paypal, Payoneer i Skrill.

Usluge iskopa i ukopa

Pročitajte više ->
Na zahtjev klijenata vršimo usluge ukopa i iskopa. Posebno smo oprezni kada se radi o uslugama iskopa pokojnika i premještanja u drugu državu ili drugo grobno mjesto unutar Bosne i Hercegovine iz razloga što je ovaj posao proceduralno veoma komplikovan i zahtjeva da se pravno i formalno ispoštuju sve procedure kako bi pogrebno društvo i porodica izvršili iskop po zakonu i u adekvatnom vremenskom okviru.

Sahrane kućnih ljubimaca

Pročitajte više ->

Često dobijamo upite da li vršimo pokop kućnih ljubimaca. Odgovor je kratak i jasan, da. U našoj porodici imamo 2 psa, 3 mačke i jednu ribicu te znamo kolika je povezanost između ljudi i životinja, te smo mišljenja da svako živo biće treba biti dostojanstveno pokopano. Ukoliko je vaš kućni ljubimac preminuo budite slobodni da nas kontaktirate kako bi pronašli adekvatan način da ga sahranimo

Zakazivanje sahrane i izrada smrtovnica

Pročitajte više ->

Uglavnom savjetujemo porodice da zakazivanje sahrane vrše sami iz razloga što jedino oni znaju da li vrijeme sahrane odgovara svim prijateljima, rodbini i porodici kao i ostalim osobama koje dolaze iz daleka a koji žele da odaju poslednju poštu, ali i ovu uslugu vršimo u sklopu prevoza pokojnika ukoliko to porodica zahtjeva. Takođe smo u mogućnosti ponuditi izradu smrtovnica putem štamparije sa kojom sarađujemo poslednjih 10 godina.