Najčešće postavljena pitanja

DA LI VRŠITE USLUGU U INOSTRANSTVU?

Da, vršimo. Prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu vršimo od 00-24h. Prevoz pokojnika se vrši novim, pouzdanim i sigurnim, klimatizovanim vozilima sa specijalnom namjenom. Veliko iskustvo u pomenutim poslovima, kao i profesionalno angažovanje i zalaganje, garancija su da ćemo vam biti prava pomoć u teškim trenucima. Besplatno pribavljamo kompletnu dokumentaciju u ime porodice, a koja je potrebna za transport pokojnika, kako bismo ožalošćenim porodicama olakšali u najtežim trenucima i uštedjeli njihovo dragocjeno vrijeme.

DA LI RADITE CVJETNE ARANŽMANE ZA SAHRANE?

U našoj cvjećari Tomico koja se nalazi u centru Kotor Varoša radimo sve vrste cvjetnih aranžmana za sahrane, ali i druge prigode. Ukoliko Vam je potreban cvjetni aranžman možete nas pozvati na telefon 065/582-320 ili posjetite naš Instagram profil na ovom LINKU.

KOJI PAPIRI SU MI POTREBNI ZA PREVOZ POKOJNIKA
IZ JEDNE ZEMLJE U DRUGU?

Ukoliko se odlučite za naše usluge, vaše je samo da nam pošaljete skeniranu ili uslikanu ličnu kartu pokojnika i mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Naši zaposleni pričaju engleski, njemački i italijanski jezik, te posjedujemo kontakte u svim ambasadama i konzulatima.

DA LI KOD VAS MOGU KUPITI POGREBNU OPREMU?

Kompletnu pogrebnu opremu od socijalnog do ekskluzivnog programa po najpovoljnijim uslovima plaćanja možete kupiti kod nas. Nudimo Vam sve na jednom mjestu i kompletnu organizaciju sahrane preuzimamo na nas.

NALAZITE SE U BOSNI, DA LI VRŠITE USLUGE U
DRUGIM ZEMLJAMA?

Da, naravno, s obzirom na veoma povoljne cijene usluga u Bosni i Hercegovini, 90% usluga vršimo u zemljama Evropske Unije. Naši klijenti su pretežno iz Njemačke, Austrije, Švedske, Hrvatske, Francuske, Italije, Srbije …

PORED PREVOZA, POGREBNE OPREME I CVJETNIH
ARANŽMANA KOJE JOŠ USLUGE NUDITE?

Neke od usluga koje vam možemo ponuditi su:

– Organizacija kompletne sahrane
– Zakazivanje sahrana na gradskim grobljima
– Kupanje, oblačenje pokojnika, kao i usluge boravka u specijalnoj hladnjači
– Kremacija
– Izrada umrlica i objava čitulja u dnevnim novinama

Naš Blog

Pogledajte naše najnovije vijesti